BURRATA UZKODAS

Trīs lielisku uzkodu receptes Tavam Ziemassvētu galdam sarūpējusi AS “Smiltenes piens” un pavārgrāmatu autore Signe Meirāne. Lai viss izdotos nevainojami ir nepieciešams svaigs BURRATA siers + iedvesma + svētku gaidīšanas prieks!
Izejvielas
  • 3 Smiltenes piens Burrata sieri (vienmēr izņem no ledusskapja 30 minūtes pirms pasniegšanas)
  • sauja dažādu vai Kalamata olīvu (kauliņi atdalīti un saplēstas gabaliņos)
  • 2 gatavi avocado
  • 40 g sarkano ikru
  • 1/4 bio apelsīna miza (smalki sarīvēta)
  • 5 ēd.k. Extra virgin olīveļļas
  • 1 ēd.k. saberztu grauzdētu lazdu riekstu
  • svaigi maltu melno piparu pēc garšas
  • jūras sāls pēc garšas
Pagatavošana

Vienā šķīvī liec olīvas, pa vidu iesēdini Smiltenes Burrata sieru, uzlej eļļu, uzber apelsīna mizas, sāli un piparus. Otrā sķīvī liec ikrus un pa virsu liec Smiltens Burratu. Uzber nedaudz piparus. Trešā traukā liec avokado, pa virsu uzliec Burrata sieru, uzlej eļļu, uzber riekstus, sāli un piparus. Pasniedz!

Gala rezultāts