BURRATA AR GRILĒTĀM VĪNOGĀM

Laikā, kad vīnogu raža ir pilnbriedā, nav labākas uzkodas par Burratu ar grilētām vīnogām. Pamēģini šo pavārgrāmatu autores Signes Meirānes izsmalcināto garšu kombināciju.
Izejvielas
  • 1 Smiltenes Burrata
  • 300 g vīnogu
  • 20 ml extra virgin olīveļļas
  • nedaudz jūras sāls
  • nedaudz kūpinātas paprikas pulvera
  • nedaudz svaigi malti pipari
  • 1 tējk. timiāna lapiņu
Pagatavošana

Bļodā samaisi visu, izņemot Burratu. Uzdur vīnogas uz iesmiem, uzkarsē grilu un grilē, kamēr skaisti apgrillējušās un sāk it kā nedaudz čokuroties. Noņem, liec uz šķīvja, blakus liec Burratu un uzber piparus. Pasniedz ar svaigu maizi.

Gala rezultāts