TUNČA KRĒMS

Šī pavārgrāmatu autores Signes Meirānes un “Smiltenes piens” recepte būs tieši laikā tad, kad gribas kaut ko garšīgu, bet īsti nezini ko….? Svētdienas brokastu pankūku, darbdienu sendviča, svētku uzkodu plates izcila sastāvdaļa – TUNČA KRĒMS
Izejvielas
  • 150 g Smiltenes piena krēmsiera
  • 200 g konservēta tunča savā sulā
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • nedaudz bio citrona mizas, smalki sarīvētas
  • 2 ēd.k. extra virgin olīveļļas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • nedaudz rukolas vai kreses
Pagatavošana

Bļodā liec krēma sastāvdaļas un ar dakšiņu samaisi, lai ir krēmīga masa, bet vēl ar gabaliņiem. Dekorē un pasniedz.

Gala rezultāts