Mini “Mozzarella” ar bazilika pesto, tomātiem, rukolu, fenheli un “Siera kraukšķiem”

Recepte 2 porcijām.
Izejvielas
  • Mini Mozzarella – 1 iepakojums
  • Siera kraukšķi (dažādas garšas)
  • Tomāti dzelteni – 2 gab.
  • Tomāti sarkani – 2 gab.
  • Fenhelis – 1 gab.
  • Rukola - 125g
Sastāvdaļas pesto mērces pagatavošanai:
  • Baziliks - 50g
  • Olīveļļa – 100g
  • Citrons – 1/2 gab.
  • Sāls, melnie pipari.
Pagatavošana

Sāc ar pesto mērces pagatavošanu. Blenderī iespied citronu sulu, ielej eļļu, pievieno baziliku un sablendē. Trauciņā ieber “Mozzarella” bumbiņas, pārlej ar sablendēto pesto mērcīti un atstāj marinēties.

Sagriez krāsainos tomātiņus, fenheli sagriez plānās šķēlēs, pieliec rukolu, piemal melnos piparus, samaisi. Svaigos salātiņus servē bļodiņā un pievieno marinētās “Mozzarella” bumbiņas ar pesto mērci.

Izvēlies dažādu garšu “Siera kraukšķus”, trauslās – gaisīgās siera bumbiņas saspied un ar to drumstalām pārkaisi salātiņus. PRIEKS BAUDĪT!

Pagatavošanas process