Grauzdēta maize ar lasi, zaļumu krēmu, tomātu-avokado salsu

Izejvielas
  • Krēmsiers – 1 gab.
  • Pilngraudu tostermaize 
  • Karsti kūpināts vai mazsālīts lasis – 100 g
  • Avokado (nogatavināts) - 1 gab.
  • Tomāti, krāsaini – 2 gab.
  • Citrons - 1 gab.
  • Sarkanis sīpols – 1 gab.
  • Olīveļļa – 50g
  • Dilles - 50g
Pagatavošana

Smalki sagriez sīpolu, tomātus, avokādo, piemal piparus, pielej olīveļļu, piespied citronu un visu samaisi. Ņem svaigo sieru, liec bļodiņā un samaisi ar svaigi grieztām dillītēm. Apgrauzdē pilngraudu tostermaize šķēlītes, uz tām uzsmērē krēmsieru ar dillītēm un bagātīgi papildini to ar lasi, un tomātu-avokādo salsu.

Lai PRIEKS BAUDĪT!

Pagatavošanas process