Liesais siers
“LIESAIS” SIERS
Neto masa: svara (vakuumā)
Produkta apraksts
“LIESAIS” siers 16% ir tradicionāls, tautā iemīļots puscietais siers, kuram ir ļoti plašs pielietojums. Sākot ar smaržīgām, zem spirgtas salātlapas paslēptam brokastu maizītēm un beidzot ar izsmalcinātām siera platēm, sacepumiem, krēmiem un salātiem. Sieru iegūst, atdalot cietvielu no šķidruma, kas notiek, sarecinot pienu ar fermentu himozīnu vai ar pienskābes baktērijām.
Kā ģimenes brokastu galdā, tā omulīgā ceļmalas krodziņā droši vien nebūs grūti atrast vismaz dažus ēdienus, kuros izmantots šis praktiskais gardums.
100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība |
1058 kJ / 256kcal |
Taukus t.sk. piesātinātās taukskābes |
16.0g 9.7g |
Ogļhidrāti t.sk. cukuri t.sk. polioli t.sk. ciete |
0g 0g 0g 0g |
Olbaltumvielas |
27.4g |
Šķiedrvielas |
0g |
Sāls daudzums 100g produkta |
≤ 1.8g |
“LIESAIS” SIERS
Sastāvdaļas:
pasterizēts piens, kalcija hlorīds, pienskābo baktēriju tīrkultūra, mikrobiālais ferments, vārāmā sāls, krāsviela Beta Karotīns.
Fasējums:
svara (vakuumā)
Uzglabāt temperatūrā no +2°C līdz +10°C.